Topartister og LOKI

  • Kronan på Værket

Projekt detaljer

Projekt historia

Upplev äkta magi på Verket i Randers, där världskända namn som Johnny Depp, Jeff Beck och Tom Jones genom årens lopp har gett oförglömliga konserter. Det ikoniska musik- och teaterhuset, 
beläget i det gamla kraftvärmeverket, har varit scen för ett imponerande urval av underhållning, bland annat komedier, musikaler, föredrag, dans och teater, presenterat av både internationella stjärnor och en lång rad danska toppartister.
 


TUNGT HYRESAVTAL
Men bakom kulissen stod Verket dock in för en utmaning med deras existerande hyresavtal av hygienlösningar för deras toalettutrymmen. Det komplexa och oöverskådliga hyresavtalet gjorde det svårt för dem att förstå de faktiska kostnaderna och hantera uppsägningstiderna.  


Med en årlig besöksfrekvens på över 90.000 gäster var det självklart viktigt för Verket, att toalettmöjligheterna var anpassde för att klara av det höga antalet besökare, utan att det medförde ohållbart höga omkostnader. Därför var de på jakt efter en mer flexibel, transparent och ägarorienterad lösning, som var lätt att administrera, rengöra och estetiskt matchade Verkets stil.



 

NY HYGIENLÖSNING FRÅN LOKAL LEVERANTÖR
För att klara detta behov vände Verket sig till DAN DRYER, som redan var en del av Verkets nätvärk. Efter samtal och rådgivning föll valet på den prisvinnande LOKI-serien. Denna lösning uppfyllde inte bara kraven på pris, kvalitet, kapacitet och design, utan gav också en en smärtfri övergång och implementering, då Verket själva stod för monteringen.
 

TVÅ FLUGOR I EN SMÄLL
Resultatet? En dubbelvinst för Verket — inte enbart har bytet av det komplexa hyresavtalet gett dem en bättre ekonomisk överblick, utan har också skapat en stark designtouch på hela Verket. Genom att välja en leverantör från deras eget nätverk har Verket också varit med att stötta och stärka en lokal leverantörs affärer.

 

 

Værket beställde:  

• 38 x LOKI toalettrullehållare
• 37 x Specialgjorda toalettborstehållare
• 34 x LOKI hygienbox
• 8 x LOKI handtork
• 45 x LOKI desinfektionsdispenser
• 26 x LOKI servettdispenser
• 24 x LOKI papperskorg

Se LOKI her


 

Search on DanDryer