REDO ATT BJUDA GÄSTERNA VÄLKOMMEN TILLBAKS, SÄKERT?
Vi saknar alla att kunna gå ut och träffa vänner och familj på caféer, barer och restauranger. När samhället öppnar på nytt, kan vi förvänta oss ett ännu starkare och ökat fokus på god handhygien. Desinfektionsdispensrar har kommit för att stanna och är nu nästan obligatoriskt på offentliga platser inkl. caféer, barer och restauranger.

BJÖRK DISPENSER OCH STATIV
Välfungerande och hållbara desinfektionslösningar är efterfrågat, och DAN DRYER har utvecklat ett stort urval av eleganta och robusta dispensrar. Lösningarna kan lätt skräddarsys för er visuella identitet och omgivning.

Den populära BJÖRK dispensern finns för både golv- och bordsstativ. BJÖRK dispensern har med sin banbrytande design vunnit en Red Dot Design Award.

Den beröringsfria dispensern är anpassad för både flytande tvål och desinfektionsmedel. Kapaciteten er 9,5 dl – som ger 800-950 doseringar. Den är utrustad med en intelligent sensor, som ger automatisk, beröringsfri aktivering, som ger gästerna en säker och hygienisk upplevelse.

BJÖRK är ytterst lämplig för företag med en stor ström av kunder, och där tiden för påfyllning av dispensrar är minimal.

ANPASSA TILL ER EGEN DESIGN
BJÖRK dispenser och stativ finns i en rad standardfärger, men kan lätt anpassas till er visuella identitet.

SE MER OM PRODUKTERNA HÄR
Se exempel på BJÖRK dispenser - klicka här
Se hela BJÖRK-serien - klicka här

KONTAKTA
Om du vill veta mer om denna eller de övriga DAN DRYER lösningar,
är du välkommen att kontakta oss.

Tel: 08 – 747 08 26
Email: info@dandryer.se