Eurostar, höghastighetstågen som förbinder Storbritannien med det europeiska fastlandet, har uppgraderat toaletterna på e320 tågflottan med specialtillverkade handtorkare från DAN DRYER.

  • Specialgjorda inbyggda handtorkare till Eurostar

Projekt detaljer

Projekt historia

Den korta

Det har varit ett nöje för oss att arbeta med Eurostar International, firman bakom de höghastighetståg, som förbinder London, Paris, Bryssel och Amsterdam, och vi har specialtillverkat inbyggda handtorkare till deras Velaro e320 tågflotta. Våra handtorkare är kraftfulla och effektiva och ger ögonblicklig varm luft för att torka kundernas händer. Vi startade med att bygga en prototyp, och utifrån löpande feedback samt gott teamwork utvecklade vi en handtork, som var direkt anpassad Eurostars behov. Det har varit ett otroligt spännande projekt och ett stort nöje att samarbeta med Eurostar.

Det startade med en förfrågan

2018 mottog vi en förfrågan genom webportalen railway-news. Förfrågan kom från Eurostar, som önskade komma i kontakt med någon, som visste något om handtorkare. Därför bad de DAN DRYER om att kontakta dem.

Uppgradering av tågtoaletter till en högre standard

Orsaken till att Eurostar kontaktade oss var, att de önskade uppdatera tågtoaletterna på deras e320 flotta. De handtorkar som var installerade på deras tåg vid den tidpunkten, levde inte upp till den standard kunderna efterfrågade. De var långsamma, vilket ofta resulterade i, att kunderna blev otåliga och torkade händerna på toalettpapper i stället, därför att det helt enkelt gick fortare. Det ledde till att stora mängder papper spreds på tågens toaletter, som det sedan blev stopp i. För att lösa detta, blev tågvagnarna tvugna att separeras, vilket skapade stora problem.

Eurostar var på jakt efter högpresterande, slistarka handtorkare. Därför kontaktade de DAN DRYER, och vi designade och levererade exakt den lösning, de efterfrågade. Från december 2019 till och med februari 2020 har vi levererat 379 ”EUROSTAR” indbyggda handtorkare för installation ombord på e320 flottan.

DETTA FICK EUROSTAR:

  • En lösning bestående av 379 speciallagade, indbyggda handtorkare
  • Uppfyllelse av europeiska standarder, inklusive EN 45545

Kontakta DAN DRYER på tel. + 45 86 41 57 11 för att höra mer om hygienlösningar för tågindustrin.

Search on DanDryer