DAN DRYER är stolta över att kunna presentera en helt ny produktserie: LOKI, som omfattar handtork, papperskorg, hygienbox, toalettpappershållare, pappersservettdispenser samt en tvål-/desinfektionsdispenser, som kan levereras för sig själv eller monterad på ett golv- eller bordsstativ.

Som namnet antyder, härrör sig LOKI från den världskända skandinaviska designtraditionen. Seriens eleganta och funktionella design är karaktäriserat av lika linjer och rektangulära former, som kompletterar omgivande arkitektoniska element som dörrar, fönster och kakel. Den 3 mm tjocka frontplattan av borstat eller målat rostfrit stål illustrerar den robusthet och höga kvalitet, som kännetecknar produkter från DAN DRYER.

LOKI är designad av den Aarhusbaserade designverksamheten VE2, som också är den kreativa hjärnan bakom den prisbelönta BJÖRK-serien, som blev lanserad av DAN DRYER 2015.

Redan före lanseringen av LOKI har två produkter från serien blivit tilldelade priser vid German Design Awards:

LOKI handtorken: »Vinnare« i kategorin Excellent Product Design - Bath and Wellnes

LOKI desinfektionsdispenser på golvstativ: »Vinnare« i kategorin Excellent Product Design - Bath and Wellness

German Design Awards strävar efter att främja den designorienterade scen genom att identifiera och presentera unika designtrender. Priserna som är tilldelade de två LOKI-produkterna gavs för "excellent designkvalitet".

Produktlinjen tilldelades RED DOT DESIGN AWARD - Product Design 2021.

Du kan se alla LOKI-produkter här.