LOKI

Produktlinjen tilldelades:

RED DOT DESIGN AWARD - Product Design 2021.

Med LOKI skapas en vacker och funktionell design som harmoniserar väl med rummets övriga arkitektur. 
Därför har vi skapat ett formspråk som med sina rena linjer passar perfekt i förhållande till arkitekturens andra element såsom fönster, dörrar och väggytor.

 

 


LOKI 

Det nya fokus på handhygien har kommit för att stanna, vilket medför ett behov av eleganta hygienlösningar, som inte förstör kundupplevelsen i butiker och andra offentliga platser. Och med en dramatisk ökning i användandet av handsprit, är det inte tillräckligt, att dispensern bara ser bra ut, de skall också vara funktionella och slitstarka.

LOKI desinfektionsdispenser på golvstativ är designad för att hjälpa dig med att leva upp till nya hygienstandarder och samtidigt harmonisera med din inredning.

LOKI desinfektionsdispenser har vunnit

• German Design Award 2021
• iF DESIGN AWARD 2021
• German Innovation Award 2021

 

 

 

LOKI

Beröringsfri varmluftshandtork är en hygienisk, effektiv och bärkraftig lösning för offentliga toalettrum med en hög besöksfrekvens. Slitstyrka och funktionalitet är viktigt för detta, men design spelar en minst lika viktig roll för att ge en god upplevelse för användaren.

LOKI handtork är designad för att kunna uppfylla alla dessa krav.

LOKI handtork har vunnit

 

 

 

 

BJÖRK         

För föräldrar med spädbarn spelar skötbordet en viktig roll. Ett skötbord måste uppfylla marknadens höga krav, både vid bruk därhemma och på offentliga toaletter.

 

BJÖRK skötbordet har vunnit

• German Design Award, 2018
• Red Dot Design Award, best of the best, 2017
• Good Design, 2018

 

 

 

BJÖRK

BJÖRK-seriens handtorkar med sin cylindriska form ger nyskapande estetik till bad- och toalettrum. Men sina obrutna linjer ger det ett elegant och nästan svävande uttryck. Förutom att cylinderformen nästan får handtorken att smälta in i väggen, medverkar både form och design till en dämpad ljudnivå. Handtorken finns i olika färger och har en topplatta som kan bytas ut efter smak och behag, så att den med sin stil passar in till övrig inredning i toalettrummet.

BJÖRK handtorken har vunnit

RED DOT DESIGN AWARD, 2015