SPECIALANPASSADE HYGIENLÖSNINGAR FÖR TÅGINDUSTRIN

 

DAN DRYER producerar och levererar ett brett urval av produkter för tågindustrin. Hos DAN DRYER har vi alltid strävat efter att ligga i framkant inom teknologin, och det har gett oss en unik position som nischproducent av primärt inbyggda handtorkar för montering i toalettkabiner i rullande materiel.

Standarder och kravspecifikationer för rullande materiel är många och komplexa. Det är därför avgörande med en ingående kunskap om alla de normer och standarder som gäller, och som skall följas, så att utrustning som inbyggda handtorkar kan godkännas för installation i tågvagnar.

Tillsammans med inbyggda handtorkar är vi också leveransstarka i värmeblåsare för passagerarområden i tåg, såväl som skötbord som lever upp till TSI-PRM-standard.

Hos DAN DRYER har vi många års erfarenhet av utveckling och produktion av toalettrum för rullande materiel i länder som Norge, Frankrike, Tyskland och Schweiz. Vi besitter en unik kunskap och erfarenhet som gör oss marknadsledande på detta högt specialiserade område. En nära dialog med kunden är ytterst viktig och denna metod har gjort det möjligt för oss att kunna leverera specialanpassade lösningar till en lång rad tågprojekt i hela Europa.

DAN DRYER har ett brett sortiment av sanitetsprodukter. Med vårt urval av bland annat papperskorgartoalettpappershållare och tvåldispensrar ger det oss också möjlighet att leverera totallösningar för installation på toaletter i stationsbyggnader.

Alla DAN DRYER tågprodukter lever naturligtvis upp till alla relevanta krav för rullande materiel.

SE SPECIFIKATIONER, BLI INSPIRERAD

STANDARDER OCH KRAVSPECIFIKATIONER FÖR RULLANDE ENHETER ÄR MÅNGA OCH KOMPLEXA. DAN DRYER HAR EN STOR ERFARENHET OCH BRED KUNSKAP OM ALLA DE NORMER OCH STANDARDER SOM TILLÄMPAS PÅ RULLANDE ENHETER

KONTAKTA OSS

DAN DRYER är marknadsledande inom dessa högspecialiserade områden och är mycket glada över att kunna erbjuda rådgivning och idéer.

Ring 08-747 08 26 eller maila info@dandryer.se för mer detaljer om hur vi kan komponera den rätta lösningen för ditt projekt.

Search on DanDryer