SPECIALANPASSADE HYGIENLÖNINGAR FÖR TÅGINDUSTRIN

DAN DRYER producerar och levererar ett brett urval av produkter för tågindustrin. Hos DAN DRYER har det alltid varit en sträva att vara i frontlinjen med teknologin; det har gett oss en unik position som nischproducent av primärt inbyggnadshandtorkar för montering i toalettkabiner i rullande materiel.

Standarder och kravspecifikationer för banmaterial är många och komplexa. Det är därför avgörande med en ingående kunskap om de många normer och standarder som gäller, och som skall följas, så att utrustning som inbyggnadshandtorkar kan godkännas för installation i tågvagnar.

Tillsammans med inbyggnadshandtorkar är vi också leveransstarka i värmeblåsare för passagerarområden i tåg, såväl som skötbord, som lever upp till TSI-PRM-standard.

Hos DAN DRYER har vi många års erfarenhet av utveckling och produktion av toalettrum för rullande material i länder som Norge, Frankrike, Tyskland och Schweiz. Vi besitter en unik kunskap och erfarenhet, som gör oss marknadsledande på detta högst specialiserade område. En tät dialog med kunden är ytterst viktig för oss, och denna tillgång har gjort det möjligt för oss att kunna leverera specialanpassade lösningar till en lång rad tågprojekt i hela Europa.

DAN DRYER har ett brett sortiment av sanitetsprodukter. Med vårt urval av bland annat avfallsbehållare, toalettpappershållare och tvåldispenser ger oss också möjlighet att leverera totallösningar för installation på toaletter i stationsbyggnader.

Alla DAN DRYER tågprodukter lever naturligtvis upp till alla relevante krav för banmateriel.

View specifications, be inspired

STANDARDS AND REQUIREMENT SPECIFICATIONS FOR ROLLING STOCK ARE MANY AND COMPLEX. DAN DRYER HAS THE EXPERIENCE AND IN-DEPTH KNOWLEDGE OF THE MANY NORMS AND STANDARDS APPLICABLE TO ROLLING STOCK.

Contact us

DAN DRYER is the market leader within this highly specialised field, and we are happy to provide consultancy and input.

Call 08-747 08 26 or mail info@dandryer.se for more details of how we can compose the right solution for your project.

Search on DanDryer