LÅT OSS SKRÄDDARSY DIN TOALETTRUMSLÖSNING

En speciallösning från DAN DRYER är inte en produkt, utan en toalettrumsmiljö som helhet. Arkitektur, material och användarbeteende har haft fokus i den färdiga lösningen, som är genomtänkt in i minsta detalj. Resultatet blir ett synbart vackert arkitektoniskt komplement till interiören i offentliga toalettrum. 

Många byggen och projekt ställer krav på toalettrumsinteriör vilket betyder att hyllvaror inte alltid fungerar. DAN DRYER produktutvecklar tillsammans med sina kunder, så att vi matchar var utmaning, oavsett om det handlar om platsbrist, behov av inbyggnation eller designanpassning.

DAN DRYER är en garant för innovativ produktutveckling, och vi är med från skiss till start av användadet. Använd oss som rådgivare, sparringpartner och sammarbetspartner under hela processen.

SE PRODUKTER, OCH FÅ INSPIRATION

IBLAND FUNGERAR INTE HYLLVAROR. DAN DRYER GER RÅD, SPARRAR OCH PRODUKTUDVECKLAR TILLSAMMANS MED VÅRA KUNDER, SÅ ATT VI KAN SKRÄDDARSY LÖSNINGAR, SOM UPPFYLLER VART BEHOV.

Kontakta oss

Vi produktutvecklar gärna tillsammans med våra kunder, så att vi kan tillfredsställa vart behov, oavsett om det rör sig om storlek, färg, funktion eller design.

Ring på 08-747 08 26 eller skriv til info@dandryer.se, om du vill vet mer om, hur vi kan skräddarsy den rätta lösningen för ditt projekt.

Search on DanDryer