Låt oss designa en specialanpassad lösning

En specialanpassad lösning från DAN DRYER är inte bara en produkt, utan en toalettrumsmiljö som helhet. Arkitektur, material och användarbeteende är fokuspunkter under utformandet av den färdiga toalettrumslösningen, som är genomtänkt in i minsta detalj. Resultatet blir ett synbart vackert arkitektoniskt komplement till interiören i offentliga toalettrum. 

Om du letar efter en skräddarsydd dispenserlösning för stora kontor, konferenscenter, franchisebutiker etc., låt DAN DRYER hjälpa dig. Med ett stort sortiment kan vi skräddarsy den perfekta lösningen som matchar dina behov, omgivningar och designuniversum.

Många byggen och projekt ställer höga krav på toalettrumsinteriören, vilket betyder att hyllvaror inte alltid fungerar. DAN DRYER utvecklar produkter tillsammans med våra kunder, så att vi kan matcha varenda utmaning – oavsett om det handlar om platsbrist, behov av inbyggnad eller designanpassning.

DAN DRYER är din garanti för innovativ produktutveckling och vi är med från första skiss genom projektering till färdigt resultat.

Använd oss som rådgivare, sparringpartner och samarbetspartner under hela processen.

SE PRODUKTERNA OCH BLI INSPIRERAD

IBLAND FUNGERAR INTE HYLLVAROR. DAN DRYER GER RÅD, SPARRAR OCH UTVECKLAR PRODUKTER TILLSAMMANS MED VÅRA KUNDER, SÅ ATT VI KAN SKRÄDDARSY LÖSNINGAR SOM UPPFYLLER ALLA BEHOV.

Kontakta oss

Vi produktutvecklar gärna tillsammans med våra kunder, så att vi kan tillfredsställa vart behov, oavsett om det rör sig om storlek, färg, funktion eller design.

Ring oss på 08-747 08 26 eller skriv till info@dandryer.se, för mer detaljer om hur vi kan skapa den perfekta lösningen till just ditt projekt.​

Search on DanDryer