DET RÄTTA UTTTRYCKET I DEN RÄTTA KVALITETEN

 

Det sägs att design är ett märkes tysta ambassadör. Det kan DAN DRYER nicka igenkännande till.

Även om DAN DRYERs välkända vikinglogo med rätta ger associationer till råstyrka och uthållighet, så är det i stigande grad produkernas slanka, eleganta och stilrena design, som får all uppmärksamhet.

 

Björk med dess design, som förärats den prestigefyllda Red Dot Design Award, är ett gott exempel på detta. På samma gång är vår Stainless Designserien populär bland arkitekter och byggherrar, som sätter pris på det minimalistiska, men på samma gång, utstrålning med karaktär.

DAN DRYER arbetar professionellt med att utveckla produktdesign i hög kvalitet, där estetik och funktionalitet är lika viktigt som bruksvärde och hygien. Vi samarbetar med professionella och kreativa designer och arkitekter, med förmåga att tänka handtork, tvåldispenser och avfallsbehållare på toalettrum så att det harmoniserar med kakel, armaturer och speglar.

 

Resultatet blir estetiskt tilltalande toalettrum, med omsorg för detaljerna och användarens upplevelser av rummet och dess funktioner.

SE PRODUKTER, OCH BLI INSPIRERAD

DEN PRISVINNANDE BJÖRKSERIEN OCH VÅR POPULÄRA STAINLESS DESIGNSERIE ÄR BÄGGE EXEMPEL PÅ TOALETTRUMSLÖSNINGAR, SOM LYFTER FRAM ARKITEKTUREN.

Kontakta oss

DAN DRYER är mer än en leverantör av hygienelösningar. Vi är också en rådgivare och sparringpartner, och vi ingår gärna aktivt i gemensamma produktutvecklingssamarbeten. Vi ingår gärna i ett tätt och dialogbaserat samarbete med våra kunder.

Ring på 08-747 08 26 eller skriv till info@dandryer.se, om du vill veta mer om, hur vi kan skapa estetiska toalettrumslösningar, som stödjer ditt projekt.

Search on DanDryer