DET RÄTTA UTTRYCKET I DEN RÄTTA KVALITETEN

 

Det sägs, att design är ett varumärkes tysta ambassadör. Det kan DAN DRYER nicka igenkännande till.

Våran vikinglogo uttrycker styrka och robusthet, men det är den stilrena och eleganta produktdesignen, som drar till sig uppmärksamheten.

Det senaste skottet på stammen av DAN DRYER-produkter är den nya produktserien LOKI, vars namn och design uttrycker styrka, robusthet och elegans som del av den stolta skandinaviska designtraditionen.

Precis som BJÖRK-serien är LOKI designad av den danska designverksamheten VE2, och tillsammans symboliserar de två serierna en ny era för DAN DRYER, där design betraktas ha lika stor betydelse som, hygien, robusthet och hög kvalitet, där alla är kännetecknande för DAN DRYER-produkter.

Den minimalism och elegans, som karakteriserar våra nya produktlinjer har blivit både uppmärksammat och erkänt i designmiljö, och både BJÖRK och LOKI-serien har blivit tilldelat flera prestigefyllda designpriser:

LOKI produktserie
RED DOT DESIGN AWARD - Product Design 2021. 

LOKI handtork
Vinnare i kategorin Excellent product design – bath and wellness, German Design Award 2021

LOKI desinfektionsdispenser på golvstativ
Vinnare i kategorin Excellent product design – bath and wellness, German Design Award 2021

BJÖRK skötbord
Best of the best, Red Dot Design Award 2017
Vinnare i kategorin Excellent product design – baby and childcare, German Design Award 2018

BJÖRK handtork
Vinnare, Red Dot Design Award 2015

Det är vårt mål att hjälpa dig med att skapa en estetisk toalettrumsmiljö, där det kretsar kring var detalj, som kan bidra till att förbättra användarupplevelsen.

DAN DRYER PRODUKTSERIER

VÅRA PRODUKTSERIER ÄR DESIGNADE FÖR ATT KOMPLETTERA DEN OMGIVANDE ARKITEKTUREN SAMT FÖR ATT TILFÖRA HARMONI OCH ELEGANCE TILL DITT TOALETTRUM.

KONTAKTA OSS

DAN DRYER är mer än en leverantör av hygienlösningar. Vi är en sparringpartner och arbetar även med rådgivning samt deltar aktivt i gemensamma produktutvecklingssamarbeten. Vi tycker om att ha ett nära och dialogbaserat samarbete med våra kunder.

Ring oss på 08-747 08 26 eller skriv till info@dandryer.se, om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa estetiska toalettrumslösningar som gynnar ditt projekt.

Search on DanDryer