DET RÄTTA UTTTRYCKET I DEN RÄTTA KVALITETEN

 

Det sägs att design är varumärkets tysta ambassadör. Det kan DAN DRYER nicka igenkännande till.

Även om DAN DRYERs välkända vikinglogo med rätta ger associationer till råstyrka och uthållighet, så är det mer och mer produkternas slanka, eleganta och stilrena design som får all uppmärksamhet.

BJÖRK med dess design, som har förärats det prestigefyllda designpriset Red Dot Design Award, är ett bra exempel på detta. Dessutom är vår Stainless Design-serie populär bland arkitekter och byggherrar som sätter pris på den minimalistiska designen som samtidigt utstrålar karaktär.

DAN DRYER arbetar professionellt med att utveckla produktdesign av hög kvalitet, där estetik och funktionalitet är lika viktigt som bruksvärde och hygien. Vi samarbetar med professionella och kreativa formgivare och arkitekter med kompetens att tänka in handtorkar, tvåldispensrar och papperskorgar på toalettrum så att de harmoniserar med kakel, armaturer och speglar.

Resultatet blir estetiskt tilltalande toalettrum med omsorg för detaljerna och användarens upplevelse av rummet och dess funktioner.

SE PRODUKTERNA OCH BLI INSPIRERAD

DEN PRISVINNANDE BJÖRKSERIEN OCH VÅR POPULÄRA STAINLESS DESIGNSERIE ÄR BÅDA EXEMPEL PÅ TOALETTRUMSLÖSNINGAR SOM LYFTER FRAM ARKITEKTUREN.

KONTAKTA OSS

DAN DRYER är mer än en leverantör av hygienlösningar. Vi är en sparringpartner och arbetar även med rådgivning samt deltar aktivt i gemensamma produktutvecklingssamarbeten. Vi tycker om att ha ett nära och dialogbaserat samarbete med våra kunder.

Ring oss på 08-747 08 26 eller skriv till info@dandryer.se, om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa estetiska toalettrumslösningar som gynnar ditt projekt.

Search on DanDryer