Den kompletta lösningen

Sedan DAN DRYER producerade de första handtorkarna 1980, har de hygienvänliga maskinerna utgjort verksamhetens grundpelare.

Det är de fortfarande, men i dag har DAN DRYER utvecklats till att bli en kompetent leverantör och rådgivare av gennomtänkta totallösningar för moderna toalettrum.
 

Förutom handorkare innehåller produktportföljen hygieniska tvåldispensrar, avfallsbehållare, skötbord. Toalettpappersdispensrar, hårtorkar, doftdispensrar och mycket annat.
 

Och DAN DRYERs välkända, röda vikinglogo finns att beskåda på flera platser runt om i världen. Kundlistan innehåller stora verksamheter som McDonalds, Louvren, Legoland, Globen och Aeroports de Paris – flygplatserna Charles de Gaulle och Orly – barabför att nämna några.

 

DAN DRYER är det självklara valet för lokaler med offentliga toaletttrum som till exempel shoppingcenter och biografer, där interiören skall vara solid, men också snygg att se på.

SE PRODUKTER, OCH FÅ INSPIRATION

NÄR ETT IGENKÄNNANDE SKALL VÄCKAS I LOKALER MED MÅNGA OFFENTLIGA TOALETTRUM, LEVERERAR DAN DRYER DEN KOMPLETTA LÖSNINGEN. ENHETLIGA HANDTORKARE, TVÅLDISPENSRAR, AVFALLSBEHÅLLARE, SKÖTBORD OCH MYCKET MERA I SKAPAR EN RÖD TRÅD.

Kontakta oss

Ring 08 – 747 08 26 eller skriv til info@dandryer.se, om du vill veta mer, om hur vi kan hjälpa dig skapa en inredningsmässig röd tråd tvärs genom dina toalettrum och lokaler.

Search on DanDryer