DEN KOMPLETTA LÖSNINGEN – ALLT FÖR OFFENTLIGA TOALETTER

 

 

Sedan DAN DRYER tillverkade de första handtorkarna 1980, har de hygieniska maskinerna varit verksamhetens grundpelare.

Det är de fortfarande, men i dag har DAN DRYER utvecklats till att bli en marknadsledande leverantör och rådgivare av genomtänkta totallösningar för moderna toalettrum.

Förutom handtorkar innehåller produktportföljen hygieniska tvåldispensrarpapperskorgarskötbordtoalettpappershållarehårtorkardoftdispensrar och mycket mer.

Vi är stolta över att kunna kalla oss totaleverantör av tillbehör för offentliga toaletter och DAN DRYERs välkända röda vikinglogo är representerad på åtskilliga platser runt om i världen. Kundlistan innehåller stora verksamheter som McDonald’s, Louvre, Legoland och Aéroports de Paris – flygplatserna Charles de Gaulle och Orly – bara för att nämna några namn.

DAN DRYER är det naturliga valet för lokaler med flera offentliga toaletter, exempelvis köpcentrum och biografer, där inredningen inte enbart skall vara hållbar utan också vacker att se på. 

2017 erhöll DAN DRYERs BJÖRK-skötbord det prestigefyllda internationella designpriset Red Dot Design Award BEST OF THE BEST. Priset är en kvalitetsstämpel för en modern, banbrytande design. 2 år tidigare erhöll samma produktserie priset för sin handtork.  BJÖRK-produktserien är tillägnad det offentliga toalettrummet med fokus på både vacker design och hög funktionalitet. Våra totallösningar med sanitetsprodukter för offentliga toaletter är av högsta kvalitet, underhållsvänliga och genomtänkta i funktionalitet och design. Se här och hitta inspiration i våra case.

SE PRODUKTERNA OCH BLI INSPIRERAD

NÄR MAN VILL HA EN RÖD TRÅD I LOKALER MED MÅNGA OFFENTLIGA TOALETTRUM, LEVERERAR DAN DRYER DEN KOMPLETTA LÖSNINGEN. ENHETLIGA HANDTORKARE, TVÅLDISPENSRAR, PAPPERSKORGAR, SKÖTBORD OCH MYCKET MERA SKAPAR ETT IGENKÄNNANDE.

KONTAKTA OSS

Ring oss på 08-747 08 26 eller skriv till info@dandryer.se, om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig skapa en inredningsmässig röd tråd tvärs genom dina toalettrum och lokaler.

Search on DanDryer