Leverantör, rådgivning och produktutveckling

DAN DRYER var en av de första handtorkningsproducenter på marknaden och har sedan utvecklat sig till att vara en av de ledande märkena när det gäller toalettrumsutrustning. I dag känner alla den lilla DAN DRYER vikingen från offentliga toaletter överallt i världen.

Kompletta inredningslösningar​
Många års erfarenhet har gjort oss till specialister i utveckling och produktion av toalettrumsutrustning, vilket betyder att vi idag kan erbjuda våra kunder allt från handtorkare till kompletta inredningslösningar.
 
Rådgivare och konsult
DAN DRYER är en lösningsorienterad verksamhet, som produktutvecklar efter marknadens aktuella behov. I praktiken kommer det till uttryck i ett nära och dialogbaserat samarbete med våra kunder, som hos oss kan förvänta sig mera än enbart en leverantör. I lika hög grad fungerar vi också som rådgivare och sparringspartner och ingår gärna aktivt i gemensamt produktionsutvecklingssamarbete. 
 
Prioriterad leverantör till stora projekt i hela världen
Med denna tillgång har DAN DRYER internationellt uppnått en position som en av de mest uppskattade leverantörer av toalettutrustning till bl. a. flygplatser, offentliga institutioner och detaljhandelskedjor, liksom vi har skapat en unik position som nischproducent av tekniskt komplicerade och skräddarsydda produkter till tågindustrin..
 
Flexibel produktutveckling med kunder​
Styrkan ligger i en enastående knowhow och verksamhetsstruktur, som gör det möjligt att snabbt reagera och flexibelt i förhållande till individuella krav och specifikationer. Det gäller redan från projektstadiet till montering av färdigt bygge, där vi alltid kan hjälpa till att finna fram till den helt rätta inventarielösningen.

Anställda

Kontakt Dan Dryer
Susanne Friis Eden

Susanne Friis Eden

Adm. Direktør – sfe@dandryer.dk
+45 8641 5711

Béatrice Murgia

Béatrice Murgia

Sales manager Frankrike - bm@dandryer.fr
M: +33 615 762 708

Maïlys Ribot

Maïlys Ribot

Salgs- & adminstrationsassistent Frankrig - mr@dandryer.fr

Vagn Eden

Vagn Eden

Product Manager - ve@dandryer.dk

Tina Cohen Golczyk

Tina Cohen Golczyk

Sales and marketing assistant - tcg@dandryer.dk

Christina Hjortshøj

Christina Hjortshøj

Sales and marketing assistant - ch@dandryer.dk

Gitte Thorup

Gitte Thorup

Revisor / internförsäljning - gt@dandryer.dk

Richie Malazarte

Richie Malazarte

Produktion manager

Janus Eden

Janus Eden

Produktions anställd

David Nathansen

David Nathansen

Produktions anställd

Search on DanDryer