LEVERANTÖR, RÅDGIVARE OCH PRODUKTUTVECKLARE

DAN DRYER var en av de första handtorksproducenter på marknaden, och har sedan dess utvecklats till att bli ett ledande märke inom toalettrumsutrustning. I dag känner alla till den lilla DAN DRYER-vikingen från offentliga toaletter över allt runt om i världen.

Kompletta inredningslösningar
Många års erfarenhet har gjort oss till specialister inom utveckling och produktion av toalettrumsutrustning. Det innebär, att vi i dag kan erbjuda våra kunder ett brett sortiment med allt från handtorkar till kompletta inredningslösningar.

DAN DRYER är världskända för sina handtorkare, men kunder över hela världen efterfrågar mer och mer våra övriga produkter; skötbord, avfallsbehållare, toalettpappershållare, tvåldispenser och tillbehör.

Rådgivare och sparringpartner
Hos DAN DRYER är vi lösningsorienterade, och vi produktutvecklar i förhållande till marknadens aktuella behov. I praxis sker det genom ett tätt och dialogbaserat samarbete med våra kunder, som kan förvänta mycket mer än bara en leverantör, när de handlar med oss. Vi fungerar nämligen på samma höga grad som rådgivare och sparringpartner, och vi ingår gärna aktivt i gemensamma produktutvecklingssamarbeten.

Favoritleverantör av toalettrumsutrustning för stora projekt i hela världen
Med denna tillgång har DAN DRYER internationellt uppnått en position som en favoritleverantör av toalettutrustning för bland annat flygplatser, offentliga institutioner och detaljkedjor, på samma sätt som vi har skapat oss en unik position som nischproducent av tekniskt komplicerade och skräddarsydda produkter för tågindustrin.

Flexibel produktutveckling tillsammans med kunderna
Styrkan ligger i ett enastående knowhow och en verksamhetsstruktur, som gör det möjligt för oss att reagera snabbt och flexibelt i förhållande till individuella krav och specifikationer. Det gäller ända från projektstadie till inredning av ett färdigt bygge, där vi alltid kan hjälpa till med att hitta fram till den helt rätta inventarielösningen.

Hitta inspiration i våra case och se, hur vi tidigare har hjälpt kunder att hitta den perfekta funktionella, underhållsmässiga och – och användarvänliga sanitetslösningen för offentliga toaletter samt toaletter i företag och industri. 

Anställda

HITTA DIN KONTAKT HOS DAN DRYER
Susanne Friis Eden

Susanne Friis Eden

Adm. Direktør – sfe@dandryer.dk
+45 8641 5711

Béatrice Murgia

Béatrice Murgia

Sales manager Frankrike - bm@dandryer.fr
M: +33 615 762 708

Maïlys Ribot

Maïlys Ribot

Salgs- & adminstrationsassistent Frankrig - mr@dandryer.fr

Vagn Eden

Vagn Eden

Product Manager - ve@dandryer.dk

Tina Cohen Golczyk

Tina Cohen Golczyk

Sales and marketing assistant - tcg@dandryer.dk

Christina Hjortshøj

Christina Hjortshøj

Sales and marketing assistant - ch@dandryer.dk

Gitte Thorup

Gitte Thorup

Revisor / internförsäljning - gt@dandryer.dk

Richie Malazarte

Richie Malazarte

Produktion manager

Janus Eden

Janus Eden

Produktions anställd

David Nathansen

David Nathansen

Produktions anställd

Search on DanDryer