LEVERANTÖR, RÅDGIVARE OCH PRODUKTUTVECKLARE


DAN DRYER var en av de första handtorkstillverkarna på marknaden och har sedan dess utvecklats till att bli ett ledande varumärke inom toalettrumsutrustning. I dag känner alla till den lilla DAN DRYER-vikingen som kan ses på offentliga toaletter över hela världen.


Kompletta inredningslösningar
Mångårig erfarenhet har gjort oss till specialister inom utveckling och produktion av toalettrumsutrustning. Detta innebär att vi i dag kan erbjuda våra kunder ett brett sortiment med allt från handtorkar till kompletta toalettrumslösningar.

DAN DRYER är världskända för sina handtorkar – men kunder över hela världen efterfrågar mer och mer våra övriga produkter som är skötbordpapperskorgartoalettpappershållaretvåldispensrar och tillbehör.


Rådgivare och sparringspartner
Hos DAN DRYER är vi lösningsorienterade, och vi utvecklar produkter allt efter marknadens aktuella behov. I praktiken äger det rum genom ett nära och dialogbaserat samarbete med våra kunder, som kan förvänta mycket mer än bara en leverantör när de handlar med oss. Vi fungerar också som rådgivare och sparringpartner – och vi ingår gärna aktivt i gemensamma produktutvecklingssamarbeten.


Favoritleverantör av toilettrumsutrustning för stora peojekt över hela världen
Med denna strategi har DAN DRYER uppnått en internationell position som favoritleverantör av toalettrumsutrustning till bland annat flygplatser, offentliga institutioner och detaljkedjor – samtidigt med att vi har fått en unik position som nischproducent av tekniskt komplicerade och skräddarsydda produkter för tågindustrin.


Flexibel produktutvikling tillsammans med kunderna 
Styrkan ligger i en gedigen kunskap och en företagsstruktur som gör det möjligt för oss att reagera snabbt och flexibelt i förhållande till individuella krav och specifikationer. Detta gäller ända från projektstadiet till inredningen av ett färdigt bygge – där vi alltid kan hjälpa till med att hitta den rätta toalettrumslösningen.


Hitta inspiration i våra case och se hur vi har hjälpt kunder att hitta den perfekta funktionella, underhållsmässiga och mest användarvänliga sanitetslösningen för offentliga toaletter och för toaletter på både företag och inom industrin. 

Anställda

HITTA DIN KONTAKT HOS DAN DRYER
Susanne Friis Eden

Susanne Friis Eden

Administrativ chef – sfe@dandryer.dk
+45 8641 5711

Vagn Eden

Vagn Eden

Produktchef – ve@dandryer.dk
M: +45 50 48 01 66

Lars Klixbüll

Lars Klixbüll

Försäljningschef – lk@dandryer.dk
M:+45 21 16 32 31

Eva S. Vollstedt

Eva S. Vollstedt

Försäljnings- och marknadsföringsassistent — esv@dandryer.dk

Gitte Thorup

Gitte Thorup

Revisor / Internförsäljning – gt@dandryer.dk

Anne B. Laursen

Anne B. Laursen

Social media manager – abl@dandryer.dk

Richie Malazarte

Richie Malazarte

Produktionschef

Janus Eden

Janus Eden

Produktionsanställd

Mikael Nielsen

Mikael Nielsen

Produktionsanställd

Rasmus Olesen

Rasmus Olesen

Tekniker

Search on DanDryer