Vacker och funktionell design som harmoniserar med den omgivande arkitekturen. Det är på detta sätt den nya produktlinjen LOKI blir beskriven. Och nu har hela produktlinjen blivit belönad med en RED DOT DESIGN AWARD – Product Design 2021.

Den eleganta och funktionella designen karaktäriseras av raka linjer och rektangulära former, som kompletterar den omgivande arkitekturens element som dörrar, fönster, och väggytor.

Den syr samman linjen och ger harmoni och enhetlighet mellan alla element i en komplett toalettrumslösning, när flera olika LOKI produkter har installerats sida vid sida. 

DAN DRYERs VD, Susanne Eden var väldigt upprymd över att ha tagit emot nyheten av denna RED DOT DESIGN award. “Vi är så stolta över att hela produktlinjen av LOKI har vunnit en RED DOT DESIGN AWARD”, säger hon och fortsätter: “Individuella LOKI produkter har redan vunnit andra designutmärkelser. Men det är första gången för oss som en hel produktlinje får en utmärkelse. Vi är glada och tillfredsställda över att vårt hårda arbete har lönat sig”.

LOKI