BJÖRK dispensere säkerställer handhygien på ett välkänt museum i Herning.

  • BJÖRK PÅ MUSEET

Projekt detaljer

Projekt historia

På Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts museum i Herning kan du som gäst uppleva ett helt äventyrligt konstuniversum, som kontinuerligt kryddas med spännande föreläsningar, konserter, aktiviteter för barn och mycket mer.

Museet, som rymmer en unik samling på mer än 6000 av konstnärsparet Carl-Henning Pedersen och Else Alfelts målningar, akvareller, skulpturer, mosaiker m.m. är välbesökt året runt. Museet, liksom alla andra inrättningar, fick se sig själv stänga när Coronapandemin var på sin höjdpunkt.

 

Utmaningen 
För att vara redo för återöppningen och för att garantera hygienen bland museets gäster i framtiden letade Lotte Korshøj, museichef, efter en desinfektionslösning som skulle passa in i de vackra omgivningarna på adressen i Herning.

"I kölvattnet av Coronapandemin letade vi efter en funktionell, framtidssäker och designmässigt vacker desinfektionslösning för användning av museigästerna", säger Lotte Korshøj och fortsätter:

”Kravet var hög kvalitet och en snygg och enkel design som ska hålla länge. I DAN DRYERs webbshop hittade vi BJÖRK desinfektionslösning, som vi köpte ett enda exemplar av, för att se hur det skulle passa in i vår omgivning. När vi hade sett och testat det tvekade vi inte, utan detta skulle komma att bli lösningen som i framtiden skulle garantera hög handhygien, här på museet ”, avslutar hon

 

   

Nöjd med valet av björk
Som ni vet är samhället i full gång och gästerna är tillbaka på det populära museet, vilket naturligtvis glädjer Lotte Korshøj.
”Det har varit riktigt svårt att hitta eleganta lösningar som också håller över tiden. Vi hittade det på DAN DRYER ”, säger hon och tillägger:


”Vi upplever att gästerna är mycket glada över att museet har inkluderat handsprit i resan runt museet. Dessutom har kollegor från andra museer frågat var de kan få samma lösning. Vi är mycket nöjda med resultatet ”, avslutar hon.

 


 

Museet beställde: 

• 8 x BJÖRK dispensere inkl. drypfang i hvid

• Se BJÖRK-serien


 

Search on DanDryer