Den nya LOKI-produktlinjen blev lanserad i början av 2021 och har sedan sitt inträde på marknaden övertygat den ena internationella designjuryn efter den andra. Juryn i GOOD DESIGN® var också eniga.

GOOD DESIGN® är världens mest prestigefyllda, erkända och äldsta designprisprogram, som arrangeras årligen av Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design i samarbete med European Center for Architecture, Art, Design and Urban Studies och Metropolitan Arts Press, Ltd.

GOOD DESIGN® har officiellt varit synonymt med den ledande och bästa moderna designen producerad runt om i världen och är den mest eftertraktade internationella stämpeln för enastående designkvalitet. I 2021 deltog flera tusen designers och visionära verksamheter från över 55 länder i konkurrensen. Efter en intensiv utvärdering valde juryn de bäst designade produkterna baserade på produkternas designkvalitet. Endast det bästa av de bästa designers mottog ett pris.

"Då vi mottog nyheten om, att både LOKI handtork och LOKI handdesinfektions golvstativ blev belönade med en GOOD DESIGN® AWARD, var vi verkligen glada över, att LOKI mottog detta erkännande", säger VD, Susanne Eden, och fortsätter:

“LOKI har verkligen haft ett exceptionellt 2021 rent prismässigt, och för oss bekräftar det bara, att vi är på rätt väg med vår strategi och designtillgång – något vi är mycket stolta över. Fantastiskt att se, att hårt arbete lönar sig”, slutar hon.
 
LOKI är designad av VE2.

Se LOKI