En tidig julklapp har landat i Randers. Det nya eleganta desinfektionspelare, COLUMN, har precis tilldelats ett GOOD DESIGN® AWARD.

GOOD DESIGN® är världens mest prestigefyllda, erkända och äldsta designprisprogram, som arrangeras årligen av Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design i samarbete med European Center for Architecture, Art, Design and Urban Studies och Metropolitan Arts Press, Ltd.

GOOD DESIGN® har officiellt varit synonymt med den ledande och bästa moderna designen producerad runt om i världen och är den mest eftertraktade internationella stämpeln för enastående designkvalitet. I 2021 deltog flera tusen designers och visionära verksamheter från över 55 länder i konkurrensen. Efter en intensiv utvärdering valde juryn de bäst designade produkterna baserade på produkternas designkvalitet. Endast det bästa av de bästa designers mottog ett pris.

COLUMN lanserades i början av 2022, och det populära desinfektionspelare har snabbt fått ögonen på internationella designjuryer runt om i världen. Förutom GOOD DESIGN-priset har det också redan German Innovation Award samt en Iconic Award – Innovative Architecture.

 

COLUMN