COLUMN, en innovativ desinfektionspelare, har precis vunnit det prestigefyllda BIG SEE Produkt Design Award 2023, i kategorin ”Work”. Priset blev ursprungligen lanserat som en regional utmärkelse med sikte på att utforska och främja den kreativa och affärsmässiga potentialen i Sydösteuropa. Med tiden har BIG SEE Awards dock blivit så erkänt, att den har blivit internationell.
 
COLUMN desinfektionspelare, som nu hedrats med detta pris, representerar en fusion av design och funktion. Den innovativa lösningen har satt standard för produktutveckling och design inom desinfektionssystem och visar, hur kreativitet kan bidra till global hälsa och säkerhet.
 
BIG SEE Awards är i dag en känd plattform för erkännande av enastående och originella kreativa prestationer inom en bred palett av områden, arkitektur, inredning, produktdesign och mode på världsnivå. De strävar efter att sammankoppla kreativa talanger tvärs över gränser och är en drivkraft för globala kreativa framsteg.
 
COLUMN-desinfektionspelare, som nu har blivit erkänd med en BIG SEE-pris, demonstrerar, hur innovation och design kan hjälpa till med att tackla aktuella utmaningar och göra världen till en mera säker plats för alla. 
 
COLUMN är designad av VE2.
 
Se vinnnarmotiveringen av COLUMN här