Tjeckisk öl och LOKI.

  • Bernard Bryggeri

Projekt detaljer

Projekt historia

Besökscenter på Bernard bryggeri ligger i Humpolec i den Tjeckiska Republiken, bara en timme från Prag, i den vackra regionen av centrala Bohemia.

Du kan ta en tur runt i bryggeriet för att se hur ölen tillverkas, smaka den, och njuta av en delikat måltid i restaurangen.
 

Där allt började
Historien om Bernard brewery, som vi vet idag, daterar sig tillbaks till 1991, då Stanislav Bernard, Josef Vávra och Rudolf Šmejkals förenade sina krafter för att köpa brygeriet på en autkion.

Med entusiasm, började de fylla sin dröm om ett bryggeri som gör Tjeckisk öl av hög kvalitet.
De byggde upp varumärket Bernard, som numera är känt över landet.

Företaget växte och gradvis expanderade deras produktutbud. De brygger 16 olika slags öl, inklusive glutenfri, Black Avalanche och topp-fermenterad ale.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När drömmen blir sann
På 30 årsjubileet av Bernards Familjebryggeri, planerade företaget att öppna ett besökscenter.

"Vi byggde besökscentrat så att vi kunde dela det med Dig. Vi ser fram mot att servera dig färskt öl från tankarna i Ölgården och erbjuda mat som är perfekt anpassat. Du kan också gå upp till toppen av skorstenen och se dig omkring i vår vackra region eller gå ner till källaren för att få en tur i dagliga bryggarrutiner", säger ägaren.       

LOKI rekommenderades av arkitekten som designade centrat. De letade hållbara produkter av hög kvalitet och elegant design för att matcha besökscentrats stil, interiörsmässigt. 
 

Fakta:
Bernard bryggeris besökscenter invigdes 1:a juni, 2022 och är öppet för publika besök. 

DAN DRYER's Tjeckiska partner, Derpat Czech, har ansvarat för allt involverat i försäljningen av LOKI produkterna till Bernards bryggeri.

 

 

 

 

 

 

 


 

Bernard bryggeri fik: 

• 8 x LOKI handtorkar, svart
• 3 x LOKI toalettpappersdispenser för 2 standardrullar, svart
• 18 x LOKI toalettpappersdispenser för 1 jumborulle, svart
• 8 x LOKI pappershandduksdispenser, svart


LOKI produktserie


 

Search on DanDryer