Action och fantastisk natur.

  • Camp Adventure

Projekt detaljer

Projekt historia

Beläget på Sydsjälland i de grönskande skogarna runt Gisselfeld Castle, kan du få unika natur- och utomhusupplevelser i världsklass på Camp Adventure.

Campa under stjärnorna i den populära campingzonen, där rå natur möter komforten på ett lyxhotell. Sväva under trädtopparna i Danmarks största klätterpark eller sikta mot stjärnorna och gå uppför det 45 meter höga skogstornet och se världen från ett nytt perspektiv.

I skogsgolvet hittar du en ladugård som har restaurerats med respekt för de ursprungliga detaljerna. Med en stark blandning av råa naturmaterial och specialanpassade DAN DRYER -produkter är renoveringen av toaletten elegant och komplett.

 

       

Början
Camp Adventure letade efter en leverantör med produkter i en elegant design som stilmässigt skulle matcha det nya designkonceptet för toalettfaciliteterna. Eftersom de redan var bekanta med DAN DRYER tvekade de inte att höra av sig.

”Vi kände redan DAN DRYER, eftersom det är ett av de mest erkända varumärkena i Danmark. De var faktiskt de första vi kontaktade när vi letade efter de specifika produkterna vi behövde, säger Kate Imogeen Wood, Head of Concepts & Creative Development på Camp Adventure.

"Vi ville ha en strömlinjeformad integration av både handtorkar och tvålautomater - och vi insåg snabbt att DAN DRYER kunde leverera de produkter vi drömde om", fortsätter hon.

 

 

 

Specifikt DNA
En annan avgörande faktor för att välja DAN DRYER var möjligheten att 100% anpassa lösningarna. Under ett av mötena föreslog teamet från DAN DRYER att det var möjligt att anpassa färgen på produkterna för att matcha omgivningen och följa de visuella riktlinjerna för Camp Adventure.

”Möjligheten att anpassa produkterna gjorde skillnaden för oss. Vi har en stram visuell linje och ett mycket specifikt DNA. När det blev klart att vi kunde träffa vårt färgunivers till 100% hade vi hittat lösningarna och leverantören som kunde tillgodose våra behov och önskningar. Det enhetliga utseendet har verkligen gett toalettfaciliteterna den "look and feel" som vi letade efter ", säger Kate.

 


 

Utomhusupplevelser och toaletter i världsklass
Det slutliga resultatet var klart och
genomfört under sommaren 2021.
Glädjande är att det inte bara är personalen som är glada över det nya utseendet, utan även besökarna.

”Produkterna från DAN DRYER ger ett coolt utseende till ett rum som alla våra kunder besöker. Vi får ständigt positiv
feedback från våra besökare om den övergripande designen och utseendet på våra toaletter. Lösningarna hjälpte oss att modernisera anläggningarna utan att kompromissa med vårt utseende och den rustika toalettmiljön ”, avslutar hon.

 

 

 

 

 

 
Fakta
Camp Adventure är ett privat entreprenörsföretag. Från början har uppdraget varit att få ut människor och uppleva naturens skönhet genom att iscensätta naturen på nya sätt och göra den tillgänglig. Alltid med respekt för naturens originalitet och med hög fokus på estetik och kvalitet.
 

 

 

 

 

 

 

 

Camp Adventure beställde 

• 2 x BJÖRK skötbord
• 12 x LOKI handtork
• 15 x LOKI dispenser
• 8 x LOKI avfallsbehållare

Utforska BJÖRK

Utforska LOKI


 

Search on DanDryer