Specialmålade dispensrar från DAN DRYER gör handhygien till en integrerad del av kundupplevelsen hos Hummel Kids.

  • Handhygien i detaljhandeln har kommit för att stanna

Projekt detaljer

Projekt historia

Tack vare Elegance-dispensrarna från DAN DRYER är handhygien bland anställda och kunder inget att längre bekymra sig över hos Hummel Kids.

Utmaningen
Coronapandemin har medfört ett ökat fokus på handhygien och därmed en ökad efterfrågan på hygienlösningar för platser som detaljbutiker, där det inte går att undvika, att stora mängder människor kommer att röra vid samma ytor inom en kort tid.

Hos Hummel Kids tror de på, att det ökade fokuset på handhygien har kommit för att stanna, och det samma gäller därför deras nyligen installerade desinfektionsdispensrar. Då Hummel Kids började leta efter dispensrar till deras nya butik i Aarhus, hade de därför åtskilliga krav för deras nya permanenta desinfektionslösning:

Produkterna skulle kunna diskret integreras i butikens interiör, de skulle vara robusta för att kunna hantera en hög användarfrekvens i en välbesökt butik, och de skulle kräva minimalt underhåll, så att medarbetarna skulle kunna ha fokus på det, som är det viktigaste i var detaljbutik, nämligen kunderna. Då Hummel Kids var i behov att ett betydligt antal dispensrar, blev "value for money" också en viktig faktor.

Lösningen
Av hänsyn till den höga användarfrekvensen, föll Hummel Kids' val på DAN DRYER som leverantör av desinfektionsdispensrar på grund av den funktionalitet och slitstyrka, som DAN DRYERs produkter är kända för.

Då Elegance-dispensrarna inte som utgångspunkt fås i den matta svarta färg, som är karakteristiskt för interiören i Hummel Kids-butiken, blev dispensrarna målade så att de passade diskret in bland omgivningen i butiken. Alla dispensrar blev utrustade med droppfång och med påfyllningsbar desinfektionsbehållare inuti.

Utfallet
Då Hummel Kids öppnade dörrarna till deras nya butik i Aarhus den 28. augusti 2020, stod de specialmålade Elegance-dispensrarna klara att göra handhygien till en integrerad del av kundupplevelsen.

Den påfyllningsbara behållaren gör det möjligt för personalen att fylla dispensrarna rutinmässigt istället för att hela tiden behöva hålla ett öga på nivån i de många dispensrarna för att kunna byta ut desinfektionspåsarna, så snart de är tomma.

De specialmålade Elegance-dispensrarna från DAN DRYER ingår nu som en integrerad del av interiören i Hummel Kids butiken i Aarhus, och har placerats på en höjd där barn kan nå dem, så kommer de från och med nu att möjliggöra god handhygien bland kunder i alla åldrar.
 

Detta fick Hummel Kids:

  • Elegance dispensrar
  • Stativ
  • Droppfångare
  • Tvåldispenser för butikens kundtoalett

Letar du efter en permanent lösning för handdesinfektion? Se vårt stora urval av dispensrar och stativ här eller kontakta DAN DRYER på 08 – 747 08 26.

Search on DanDryer