DAN DRYER-produkter pryder toaletten på Jacobs Café efter renovering.

  • Jakob’s Café – vädjar till alla sinnen

Projekt detaljer

Projekt historia

På Jakob’s Café i Skagen, allra längst upp på toppen av Danmark kan du få precis allting. Oavsett om du letar efter något att äta eller vill lyssna till bra live musik medan du njuter en god drink eller ett glas vin.
Gäster från alla åldrar möts här. Och det är nästan omöjligt att besöka Skagen, utan att passera Jakob’s Café som ligger centralt på gågatan.

Med en huvudrenovering av hela caféet under 2015, var toaletterna den enda del som återstod och behövde en upputsning. Hur som helst, sedan caféet är öppet 365 dagar om året, så var det svårt att hitta en tid att få det gjort.

När Danmark under December 2020 på nytt hade en lock down på grund av Covid 19, så dök det upp en chans att få det gjort.

 

Utmaningen
Toaletterna var redan utrustade med välfungerande handtorkar och toalettrullehållare från DAN DRYER, men de passade inte riktigt in i den nya looken.

Därför närmade sig Jakob Sund, ägaren av Jakob´s Café, DAN DRYER för att se om DAN DRYER kunde hjälpa till med en kundanpassning och uppgradering av Caféets hygienlösning.
 
“Jag känner mycket väl till produkterna från DAN DRYER från tidigare arbetsplatser, så det fanns ingen tvekan utan att vi skulle hitta en lösning som skulle matcha de nya toalettfaciliteterna,” säger Jakob Sund.
 
- Han fortsätter: de nuvarande handtorkarna och toalettrullehållarna fungerade fortfarande. Vi behövde bara måla om dem, så att de passade omgivningen bättre.
 
Det har fallit mycket väl ut och jag är glad att vi hittade en hållbar lösning, tillägger han.
 
Utöver de existerade handtorkarna och toalettrullehållarna, har Jakob också uppgraderat toalettfaciliteterna med tvåldispenser, hygienbox och en extra handtork från DAN DRYERs produktlinje, Björk.
 


Dispenser för kunder till caféet
Med Covid-19 kvar var det också behövligt att försäkra sig om en välfungerande och pålitlig desinfektionslösning för alla besökande gäster i caféområdet.

De valde en desinfektonsdispenser ur Björkserien för att försäkra sig om en enhetligt look genom caféet. I tillägg, valde Jakob att ha deras logo tryckt på dispenserns golvstativ som gör den 100 % anpassad till caféet. 

 “Vi har nu renoverat hela caféet och det var viktigt att få allt från möbler till lampor i caféet till hygienlösningar på toaletterna att synkronisers för att ge en välkomnande atmosfär. Vi är verkligen glada över resultatet, men det viktigaste för oss är givetvis att våra gäster är tillfreds med den nya omgivningen, och so far, så har vi redan mottagit enbart positiv feedback”, summerar Jakob Sund.
 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fakta
Jakob’s Café är centralt beläget i Skagens aktiva shoppingområde. På sommaren, kan gäster njuta utomhusserveringen på deras toppterass, där du kan följa citylivet och bli dränkt av solen. På vintern, hälsar de dig varmt välkommen in.

Jakobs Café använder: 

• 1 BJÖRK handtork
• 7 BJÖRK dispensrar
• 3 BJÖRK hygienboxar
• 2 golvstativ med logo
• 3 svart-målade AE-Designkåpor

• Se BJÖRK-serien

• Se Stainless Design-serien
 

Search on DanDryer