LOKI säkerställer hygien i prisbelönta e-handelshus.

  • Vertica

Projekt detaljer

Projekt historia

VERTICA – klär verksamheter in för framtidens e-handel
Digital affärsutveckling, PIM, Apps, UX, strategi, plattformar och mycket mera — listan av affärsområden är lång, men med mer än 20 års erfarenhet inom e-handel är Vertica med huvudsäte i Århus en välkänd spelare i branschen.

Stilfull renovering av ikonisk byggnad
För att ge optimala ramar för de 120 kollegor, som var dag arbetar dedikerat med e-handelslösningar för kunder över hela Danmark, skulle Vertica flytta in i en ny firmaboning.

Valet föll på den ikoniska Danske Banks byggnad på Åboulevarden i Århus C, som skulle omvärderas och totalrenoveras, då den inte längre var varken modern eller funktionell.

Vertica anställde Charlotte Holm Schau från firman A Room Above som inredningsarkitekt för uppgiften med fokus på etablering, inredning och renovering av Verticas nya boning.

För de nya toalettfaciliteterna, matsal och tekök rekommenderade Charlotte DAN DRYERs produkter för uppgiften.

Med många kollegor samlade på ett ställe
Vertica hade behov av hygienlösningar, som kunde hantera 100+ medarbetare på daglig basis. Så det var viktigt, att funktionen var på topp och att det samtidig var lätt att hantera för städpersonalen, säger Charlotte Holm Schau och fortsätter:

”Vertica är en kvalitetsmedveten firma med en stark profil. Samtidig var önskan, att designen skulle komplettera den vackra byggnaden samt den nya läckra inredningen”. Därför valde jag LOKI från DAN DRYER, som på samma gång kunde leverera allt”, slutar hon.

  

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Nöjda användare
”Vi är glada för valet av LOKI, som passar perfekt in i vår nya boning, både vad gäller funktion och design.
Produkterna är båda lätta att använda samt underhålla — och så passar de så fint in i ramarna.

När man investerar mycket pengar i hygienlösningar, som skall kunna täcka 100+ medarbetares dagliga behov, följer förväntningarna naturligtvis med. Vi har helt och hållet infriat förväntningarna, och de har blivit riktigt bra mottaget av hela organisationen” säger Kathrine Obling, marketingansvarig på Vertica.

   

VERTICA fik: 

32 x LOKI beröringsfri dispenser
21 x LOKI pappersservettdispenser
6 x LOKI manuell dispenser
17 x LOKI hygienbox
8 x LOKI toalettpappershållare till Jumbo rulle
15 x LOKI toalettrullehållare för 2 rullar
21 x LOKI papperskorg


Se LOKI-serien her


 

Search on DanDryer