Efter en brand har det mer än 160 år gamla Hotell Randers blivit renoverat. DAN DRYERs hantorkar blandas diskret in i hotellets nya designstil, där historiens vingar slår i nutiden.

1927 monterades det en svängdörr vid ingången till Hotell Randers som ligger i centrum av den Kronjyska provinsbyn. Dörren förde gästerna in till det fyrastjärniga hotellets reception och så är det fortfarande idag. Svängdörren är dock renoverad sedan dess, men hotelldirektören Sven Eskildsen sätter en ära i att hålla fast vid hotellets historia och tradition.

- Efter branden som förstörde en del av hotellets översta våningar och tak 2015, har vi anpassat renoveringen, så att de nya sakerna passar in i hotellets historia. Vi är ett traditionsrikt hotell och vi är stolta över den ärevördiga servicen vi ger våra gäster, berättar Sven.

Harmonisk interiör

Den ärevördiga servicen tar sig bland annat till uttryck på hotellets offentliga toaletter, där gästerna beröringsfritt kan torka händerna under DAN DRYERs populära Björk handtorkar, eller avsprita händerna med antibakteriell gel från produktseriens handspritdispenser. Bägge produkterna är framställda av stål och högtryckslaminat, som ger ett stilrent och hygieniskt utseende. De slanka cylinderformade handtorkarna och dispensrarna matchar perfekt saniteten och interiören i toalettutrymmena, berättar hotelldirektören.

- DAN DRYERs handtorkar och dispenser har stil, och är funktionella. De är snygga och diskreta, och så passar de bra in i våra toalettutrymmen, där vi har terazzogolv och metroplattor, som man ser på gamla metrostationer.

Samlat sett så utstrålar interiör god kvalitet, och det har stort signalvärde gentemot våra gäster, berättar Sven.

Signalvärdet är viktigt, men naturligtvis är bruksvärdet och hygienaspekten högre, understryker han.

- Handtorkarna är enkla att använda och kraftfulla, så att våra gäster på kort tid och beröringsfritt kan få torka deras händer. Detta bidrar till att ge god hygien, säger Sven.

Hoteldirektør, Hotel Randers, Sven Nørskov Eskildsen

Fast inventarie i flera år

Innan uppsättning av de 11 handtorkarna och två handspritdispensrarna fick Sven levererat ett urval av varuprover från DAN DRYER.

- Så kunde jag se, märka och prova de olika modellerna, och det blev jag riktigt glad över, säger hotelldirektören, som med ett leende på läpparna konstaterar:

- DAN DRYERs produkter har så bra driftssäkerhet, att de nog kommer hålla min tid ut på här på hotellet. 

 

Fakta:

Kund: Hotel Randers, Torvegade 11, 8900 Randers

Produkt: 11 vita Björk-handtorkare og tre Björk-tvåldispensers i metal/borstad stål.

Läs mer: Se hela Björk-serien här.