INBYGGDA KVALITETSHANDTORKAR PASSANDE FÖR RULLANDE MATERIEL

 

DAN DRYER är en marknadsledande tillverkare av inbyggda handtorkar för installation i toaletter passande ombord på rullande materiel i hela Europa

Våra många år av uthållighet, leveranser med krav på högkvalitativt hantverk har resulterat i många stora order med utrustning för tågvagnar som drivs av tyska Deutsche Bahn, franska SNCF och brittiska Thameslink med flera.

Handtorken för inbyggnad är helt certifierad och följer europeisk standard, inklusive EN 45545 för brandskydd ombord på tågfordon. 

Vi har en standardhandtork på 230 V, 1610 W i vårt sortiment - klicka här för mer produktinformation.

Utöver detta så utvecklar vi specialdesignade produkter i nära samarbete med våra kunder för att genomföra varje projekts specifika krav.

Ett bra exempel på detta är vår specialanpassade lösning för tåg, då vi specialkonstruerade 115 inbyggda handtorkar för Holländska NedTrain, vid moderniseringen av deras senaste serie av dubbeldäckare, VIRM4.

 

 

KONTAKTA OSS

DAN DRYER är marknadsledande inom detta högst specialiserade område och vi är glada för att kunna erbjuda både konsultation och idéer.

Ring oss på 08-747 08 26 eller skriv till info@dandryer.se, för mer detaljer om hur vi kan skapa den perfekta lösningen till just ditt projekt.

Search on DanDryer