VÄRMEBLÅSARE

För installation i passagerarområden ombord på rullande fordon, erbjuder DAN DRYER hjälp att utveckla den rätta lösningen för riktade värmeblåsare för komfortvärme.

Vi har en omfattande know-how, expertis och erfarenhet av att utveckla kundanpassade lösningar. Ett bra exempel på att vi utvecklar produkter i nära samarbete med kunder är att vi blev tillfrågade om att utveckla ett system för värmerecirkulation för den Schweiziska tillverkaren av tågvagnar, Stadler Altenrhein AG.

Uppdraget i detta utvecklingsprojekt var att behålla värmen på insidan av regiontågen, som körs mellan Bern och Solothurn i Schweiz. Under de kalla vintermånaderna klarar standardvärmare inte av att förhindra att värmen sjunker under av- och påstigning.

Denna utmaning var tvungen att lösas genom en kundanpassad recirkulationsvärmare, då ingen standardlösning fanns tillgänglig, och då det endast var begränsat med utrymme i vagnen, och man önskade en innovativ lösning.

DAN DRYER var redan en aktad leverantör till Stadler Rail Group, och Stadler Pankow i Tyskland rekommenderade oss för deras Schweiziska kollegor.


Recirculation air heating for Stdler AltenrheinKrav: 

● Kompakt storlek för att passa dörrstolpar på insidan
● 1000 W värme
● Extern styrning från förarplatsen

 

Contact us

DAN DRYER is the market leader within this highly specialised field, and we are happy to provide consultancy and input.

Call 08-747 08 26 or mail info@dandryer.se for more details of how we can compose the right solution for your project.

Search on DanDryer